Aplicatia de desktop va notifica ori de cate ori se fac modificari la fisiere, foldere sau shares.

In sectiunea de setari a aplicatiei de pe PC aveti posibilitatea de a dezactiva notificarile.

Cand selectati „disable file messages” nu vor mai aparea notificari cand fisierele vor fi modificate de alti utilizatori.

*NOTA*
Cand sincronizati fisiere va aparea un pop-up.
Mesajele de sistem, precum cele referitoare la conflicte intre fisiere, vor fi afisate.