Activare cont si descarcare aplicatie PC

Dupa ce este creat contul dvs. de utilizator pe Fisiere.ro, veti primi un email cu un link de activare a acestuia si pentru descarcarea aplicatiei.

Cand apasati pe “Click to activate your account” in email, veti fi redirectionat pe site-ul nostru, unde trebuie sa va setati o parola (va recomandam sa utilizati browser-ele Google Chrome sau Mozilla Firefox pentru aceste actiuni, intrucat in Internet Explorer e posibil sa nu functioneze corect).

Urmatorul pas este sa descarcati, instalati si configurati aplicatia pentru PC: Download

Dupa ce descarcati si instalati aplicatia desktop, aceasta se va deschide automat si veti putea sa va autentificati utilizand adresa de mail si parola.

Modificare parola utilizator

Pentru a va modifica parola de utilizator pe Fisiere.ro, trebuie sa accesati pagina de autentificare in zona client: https://client.fisiere.ro si sa apasati pe “Forgot or reset your password?” de sub butonul de login.
Dupa aceea trebuie sa introduceti adresa de email cu care v-ati inregistrat pe Fisiere.ro si sa apasati pe “New password”.
Veti primi apoi un email de la sistem, cu un link de resetare a parolei. Va trebui sa accesati acel link si sa va setati o noua parola.

Partajeaza cu alte persoane

Partajeaza un data-share cu alta persoana 

Cu functia „Share with others”, orice utilizator existent, inregistrat ca user intern, poate partaja date cu alte persoane interne sau din afara organizatiei direct din aplicatia desktop. Puteti selecta „Share with others” direct din meniul contextual (click dreapta).

Pentru a finaliza partajarea, vi se va deschide aplicatia web:

  1. Scrieti destinatarii
  2. Completati campul de text cu un mesaj – acesta va fi identic pentru toti destinatarii
  3. Alegeti un tip de utilizator – daca aveti permisiuni
  4. Alegeti permisiunile: Nu puteti acorda permisiuni mai multe decat ale dvs.
  5. Dati click pe share

Daca partajati cu un user extern, care nu utilizeaza deja sistemul, acel user va trebui sa isi activeze contul pentru a putea utiliza share-ul.

Daca sunteti un user extern, nu aveti permisiunea sa partajati date cu altii.

Notificari pop-up in aplicatia desktop

Aplicatia de desktop va notifica ori de cate ori se fac modificari la fisiere, foldere sau shares.

In sectiunea de setari a aplicatiei de pe PC aveti posibilitatea de a dezactiva notificarile.

Cand selectati „disable file messages” nu vor mai aparea notificari cand fisierele vor fi modificate de alti utilizatori.

*NOTA*
Cand sincronizati fisiere va aparea un pop-up.
Mesajele de sistem, precum cele referitoare la conflicte intre fisiere, vor fi afisate.